Bliv spejderleder
Vi mangler (menneskelige) spejderledere

Det er populært at være spejder, og flere spejdergrupper har børn på venteliste. Derfor har vi brug for flere spejderledere, så alle børn får mulighed for at blive spejdere. Derfor....

Bliv spejderleder og:

  • Bliv rig - på naturoplevelser, fællesskab og sjove øjeblikke
  • Bliv dygtigere - gennem samarbejde, planlægning og ledelse
  • Bliv et forbillede - for børn og unge, når du giver dem oplevelser for livet

Fremtidens spejderleder? Mød RoboScout 3000

Vi bliver flere og flere - vil du være med?

Flere og flere børn og unge vælger i disse år livet som spejder til. Det er naturligvis fedt, men i takt med de mange nye spejdere, har vi også brug for flere unge og voksne, der har lyst til at give børn og unge oplevelser, der gør indtryk og udvikler. Er det dig?

Kom, som du er
Du behøves ikke at have været spejder før. Du skal bare have mod på at bruge og udvikle flere sider af dig selv – ligesom du skal have lyst til at give børn og unge en spejdertid for livet og indgå i fællesskab med de andre unge og voksne. Kom bare, som du er – så finder vi ud af resten.

Kort: Find en spejdergruppe nær dig

Vores spejdere er organiseret i lokale foreninger, spejdergrupper. Find kontaktoplysninger til din lokale gruppe på kortet herunder.

Fakta om Det Danske Spejderkorps

Vi er en børne- og ungdomsbevægelse, hvor alle er velkomne.
I mere end 100 år har vi samledes om friluftsliv, fællesskab og udfordringer. Lige nu er vi mere end 36.000 medlemmer – og vi bliver kun flere. Se en film om, hvad spejder er, her.

Share this: