Lav chips af tang
Hjemmelavede chips rundt om bålet, lyder da meget godt.

Ingredienser:
Olivenolie
Tang (fx sukkertang, søl, vingetang, savtang, blæretang)
Havsalt
Sådan gør du:
Klip tagnen i mindre stykker.
I ovn:
Ved tangen med olivenolie og havsalt. Bred tangen ud på en bageplade dækket af bagepapir.
Bag chipsene i oven i ca. 1 time ved 80-100 grader, til tangen er helt sprød.
Chipsene kan serveres som sjove og anderledes chips med dip, som pynt eller et sprødt element til din mad.
I en gryde med olie:
Tangen lægges i en gryde med varm olie, og tages op efter et par sekunder. Vær opmærksom på at det går hurtigt.
Efter du tager tangen op af gryden, så lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Drys evt. lidt salt over.
Ligesom med chipsene lavet i ovnen, så du kan servere tangchips sammen med en klassisk dip, som pynt eller et sprødt element til din mad.