Spejderne har fuld fart derud af på PUF

Kammeratskab, ansvar, friluftsliv og sjov og udfordrende er de værdier, som Det Danske Spejderkorps og grupperne arbejder efter.

Kammeratskab

For spejdere er venner vigtige både i gruppen, patruljen og ude i verden. Spejdere tager på ture, lejre og kurser, her møder de 30, 200 eller måske flere tusinde andre spejdere fra hele landet og hele verden. Det giver masser af venskaber - for livet.

Ansvar

Som spejder lærer man - uanset alder - at tage ansvar for sig selv og sine kammerater, det gælder både de jævnaldrende, og dem som er lidt yngre eller lidt mindre erfarne. Spejdere lærer også førstehjælp, at arbejde sammen og at føre et projekt i mål.

Friluftsliv

Spejdere er meget udendørs på løb med poster og opgaver, de går på opdagelse i naturen, lærer at bruge naturen på en god måde, laver bål og sover i shelter eller en hængekøje, som de selv laver.Naturen er rammen om spejdernes aktiviteter.

Sjovt og Udfordrende

Det er sjovt og udfordrende at være spejder, fordi der altid ar andre at dele oplevelserne, strabadserne og de utallige muligheder med.