Spejdernews #Eksklusivt interview #Nik & Jay #Wide

Wide + Nik & Jay

Wide har været en tur i skoven med Nik & Jay og lavet et eksklusivt interview, som kommer helt tæt på Niclas og Jannik, som faktisk er mere spejder, end man umiddelbart går og tror.

Share this: 
Wide

I Juni fortalte Nik i Go'morgen P3, at spejdere er tjekkede, og nu har Nik & Jay været en tur i skoven med Wide, hvor de har prøvet kræfter med ”Klar dig Selv”-mærket, og en snak om hvordan det er at være Niclas og Jannik.

I interviewet fortæller Nik & Jay blandt andet, at naturen altid har betydet meget for dem. Nik brugte naturen som et fristed, når verden var imod ham, og Jay havde altid rygsækken pakket med krydderboller og pålægschokolade, da al fritiden blev brugt udenfor.

Da de var børn, handlede livet ikke om smartphones, computere og iPads, derfor synes Nik at ” Det er vigtigt, at vi er sammen, når vi er sammen og ikke bare sidder bag en skærm”, og opfordrer alle til at lægge skærmene væk.

I interviewet opfordrer Nik og Jay alle til at se det positive i ting og prøve grænser af i stedet for at sidde og pege fingre. Folk skal tage en chill-pill og tage ud i skoven. Det er ikke altid sjov og ballade at være Nik og Jay, men det handler om altid at flytte sig fremad.

Efter en dag med Wide kan Nik & Jay stolt bære deres "Klar dig selv"-mærke.

Check også...