Spejdernews #WasaWasa #CCMR #Dinizuli #Adventurespejd

Vinterens adventureløb begynder efter nytår!

Efter nytår starter adventurespejd-løbene igen, og der er hele tre løb inden for de to første måneder af året! Læs med her, og bliv klogere på de fede adventurespejd-løb.

Share this: 
By: Gustav Kauman

21.-23. januar: CCMR – Coco Crazy Monkey Race
Tag på CCMR og test patruljens samarbejde! Løbet ligger sidste weekend i januar og er derfor et af de helt kolde adventureløb! På løbet vil i opleve udfordirnger der kræver blod, sved og tårer.
CCMR er en del af adventureligaen, og løbet er belevet afholdt siden år 1995. Løbet afholdes på fyn, og i skal deltage i patruljer med 3-6 spejdere i alderen 12-16 år.

29.-30. januar: Dinizuli
Dinizuli er et af de ældste spejderløb i Danmark, og blev første gang afholdt i 1943! Løbet består af 5 forskellige discipliner: Tilmeldingsopgave, Dag O-løb, Opgaveløb, Gennemgående opgave og Nat O-løb. Hovedopgaverne består af 8 opgaver spejderfærdigheder; bål, signalering, førstehjælp, hinderbahn, den barske, pioner, samarbejde. I deltager i patruljer på 4-7 spejdere i alderen 12-16 år. Løbet er et traditionsrigt løb, der lægger stor vægt på de gamle spejderdyder – såsom turn-out.

5.-6. februar: Wasa Wasa
Wasa Wasa er et vildt natteløb for alle spejdere, der er fyldt 12 år og op efter! Løbet er et traditionelt spejderløb, og handler om at gå langt og klare opgaver undervejs. I skal deltage i sjaks, der er på minimum 3 spejdere, og der er tre kategorier af sjaks: tropssjak, seniorsjak og oldboyssjak. Løbet foregår et sted i Nordjylland.

Check også...