Spejdernews #Adventurespejd #adventurespejdliga #ASAP

Vinderne af Adventurespejd sæson 5

Vinderne af Adventurespejdligaen er blevet fundet. ASAP blev vinderne af Adventurespejdligaen i spejder kategorien. Læs interviewet med de seje vindere her, og få tips til hvordan I vinder næste år.

Share this: 
Adventurespejderne ASAP vinder Adventurespejd ligaen sæson 5

Hvad er den absolut vigtigste og aldrig undværlige stump I pakker i jeres rygsæk, når I skal på løb, og hvorfor?

"Der må vi nok sige buff. Det er altid en smart idé at have en eller flere buff med på løb, især de kolde af slagsen, men som regel bliver der jo lidt koldt om natten på de fleste løb. Den kan bare bruges til alt muligt forskelligt! Først og fremmest til at have rundt om halsen, så alt den kolde vind bliver holdt ude af jakken, og du forbliver varm. Så kan den også bruges til pandebånd, hvis det nu skulle blive lidt koldt om ørene, eller til at holde håret væk, så det ikke hele tiden hænger i dine øjne!

Hvis der nu skulle blive ekstra koldt, kan man tage den på, og trække den lidt op, så den også dækker op for næsen og kinderne (men pas nu på med det, for din ånde gør den nemlig våd, og så bliver buffen altså let frossen i kulden. Altså buffen kan alt, så tag endelig et par stykker af dem med på løbet.
Og selvfølgelig er vi også nødt til at sige pandelampe. Ellers bliver det altså lidt svært at se, hvad du selv laver, når det er mørkt… :-s

Hvilke situation var den mest håbløse af alle i den liga-sæson I netop har været igennem, og hvordan klarede I jer igennem den?

Apokalypseløbet… Det var sent på den første aften, og det var allerede mørkt og koldt. Derfor var vi allesammen lidt frosne efter at have siddet stille længe og arbejdet på en post. Da vi forlod posten, fik vi selvfølgelig en "helleseddel" med, som vi kunne benytte os af de næste 20 min. Vi startede med at løbe lidt, da vi gerne ville nå at komme rigtig langt, på de 20 min, hvor vi ikke kunne blive fanget.

Da vi havde været på vej i ca. 3-4 min, blev vi stoppet af nogen fangere, som gerne ville se vores helleseddel. Vi viste dem det, og regnede med vi bare kunne fortsætte, nu der var så lang tid til, de måtte fange os. Men denne her fangergruppe var åbenbart rigtig interesserede i at fange os, så de valgte at følge efter os i 15-17 min, så de kunne fange os, når tiden løb ud. Vi prøvede at løbe igennem et krat, og hen på nogen mindre stier, så fangerne ikke kunne have deres cykel med.

Men selvom de havde lagt cyklen, kunne de sagtens følge med os til fods, når de ikke havde de samme tunge tasker på ryggen, som os. Som tiden gik så det mere og mere håbløst ud, så vi blev til sidst fanget, men kunne heldigvis grine lidt af, at de kun var tre personer til at tjekke alle vores 6 tasker og alt vores varme tøj igennem. Det var rigtig svært for dem at nå, og endnu sværere at gøre sig umage med at tjekke vores ting :-D

Hvad er jeres bedste råd til nye adventurespejdere, der i 6. sæson skal møde deres første adventurespejdløb?

Vores bedste råd må være at huske at forberede sig grundigt før et løb. Det er en rigtig god idé at snakke godt sammen, så I husker at pakke alle tingene på pakkelisten, og at I ved, hvilken taske det ligger i, og også hvor det ligger i tasken. Det gør det hele meget nemmere, når I skal finde ting til posten, eller der bare lige hurtigt skal skiftes et par sokker eller findes en varm trøje frem. Det er rigtig surt, at stå på løbet og blive uenige om, hvem der skulle tage den manglende ting. Det har alle vist været ude for på et eller andet tidspunkt.


Den eventuelle foropgave skal også laves i god tid, og hvis I ikke bor helt samme sted i landet, er det en god idé at finde ud af, hvem der tager sig af den, og hvad de andre kan gøre.
Og som sidst, men ikke mindst, er det rart at snakke sammen om jeres forventninger, både til løbet, men også til hinanden, så der ikke er nogen der bliver sure undervejs!

 

 

Check også...