Spejdernews #Young Spokespersons #YSP #Folkemødet #Folkemødet 2016

Vil du være YSP på Folkemødet?

Vil du repræsentere Spejderne og de unges sag på folkemødet? Bliv en af 12 Young Spokesperson som til sommer skal med til Folkemødet på Bornholm.

Share this: 

Hvem?

Alle spejdere fra alle korps i alderen 15-18 år kan deltage.

Hvad og hvorfor?

Som Young Spokesperson til Folkemødet på Bornholm er din opgave at deltage i forskellige events og tale med politikere, meningsdannere, mulige samarbejdspartnere og andre folk som deltager. Du skal være med til at vise hvordan unge engagerer sig i samfundet og hvordan spejderbevægelsen udvikler børn og unge.

Hvor og hvornår?

Folkemødet foregår d. 16 juni til d. 19 juni i Allinge på Bornholm. Som Young Spokesperson skal du kunne deltage alle dage. Der vil blive sørget for fælles transport, mad og overnatning i telt.

Forberedelse:

Inden folkemødet kommer du med til en forberedelsesweekend, hvor du bliver toptunet og helt klar til at komme ud med dit budskab og blive klogere på, hvad Spejderne tager med på folkemødet. Du vil også møde de søde mennesker som består af den patrulje, som du skal arbejde sammen med under Folkemødet. Forberedelsesweekenden ligger d. 29 april til 1. Maj 2016.

Ansøgning:

Lyder det som noget for dig, så send en mail til Nanna på nfk@pigespejder.dk senest d. 22 marts 2016. I mailen skal du fortælle, hvorfor du brænder for at komme med på, hvornår du er født, hvor du er spejder og hvordan man kan få fat i dig. Du vil få svar på din ansøgning i starten af april.

Check også...