Spejdernews #Spejderudveksling #Australien #SpejdUd

Vil du på spejderudveksling i Australien?

Har du lyst til at se kænguruer i spejderuniform og møde nye spejdervenner i Australien i din sommerferie. Så er der nu igen mulighed for spejderudveksling i Australien!

Share this: 
By: iStock

Er du mellem 15 og 17 ½ år? Og søger du et alternativ til gruppens sommerlejr?

Så er The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) måske noget for dig!
SISEP er et internationalt samarbejde med spejderkorpset i Australien, som kan give dig, der er mellem 15 og 17 ½ år en enestående international oplevelse gennem et ophold hos en australsk familie.

I Australien bor du hos en jævnaldrende australsk spejder, går i skole sammen med ham/hende og deltager i spejdermøder, -ture og –aktiviteter. Du kommer helt tæt ind på livet af din familie, får talt en masse engelsk og oplever sider af landet, som turisterne aldrig ser! Udvekslingen foregår i sommerferien (juli-august 2020), og du er af sted i ca. 5 uger.

Under dit ophold tager din værtsfamilie sig af kost og logi, så du skal i praksis kun selv betale for din flybillet, din rejseforsikring og dine lommepenge. Hele turen koster typisk omkring kr. 13-14.000 (excl. lommepenge).

Ansøgningsfrist - 6. januar 2020

Ansøgningsfristen til sommerudvekslingen 2020 er den 6. januar 2020! Kontakt Martin Drews - martindrews@spejdernet.dk - hvis du vil have tilsendt flere informationer og et ansøgningsskema! Eller hvis du bare har noget, du gerne vil spørge om.

SISEP er et fælles korpsligt udvekslingsprogram under The Danish Scout Council – og er selvfølgelig også for piger og grønne pigespejdere.

Check også...