Spejdernews #Spejderudveksling #Australien #SpejdUd

Vil du på spejderudveksling i Australien?

Har du lyst til at se kænguruer i spejderuniform og møde nye spejdervenner i Australien i din sommerferie. Så er der nu igen mulighed for spejderudveksling i Australien!

Share this: 
By: iStock

Hvis du skulle være så heldig at være mellem 15 og 17 ½ år, så er The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) måske noget for dig!

SISEP er et internationalt samarbejde med spejderkorpset i Australien, der giver danske og australske spejdere muligheden for en super fed international oplevelse gennem et sommerferieophold down under.

I Australien bor du hos en jævnaldrende australsk spejder, går i skole sammen med ham/hende og deltager i spejdermøder og –aktiviteter med den lokale gruppe. Du kommer med andre ord helt tæt ind på livet af en australsk familie og ser sider af landet, som turisterne aldrig ser!

Udvekslingen foregår i sommerferien (juli-august 2015), og du kommer til at være af sted i ca. 5 fede uger.

Under dit ophold tager din værtsfamilie sig af kost og logi, så du skal kun selv betale for din flybillet, din rejseforsikring og dine lommepenge. Hele turen kommer derfor typisk til at koste omkring kr. 11.000-13.000. Derudover skal du nok bruge lidt lommepenge.

Er du interesseret? Send dine forældre ind på dds.dk, hvor de kan finde mere information. 

Check også...