Spejdernews #Spejdersport #Spejderdernesdag #Grej

Spejdernes dag

Kom med til Spejdernes Dag i Spejdersport. En dag hvor du kan få masse af god vejledning til det helt rigtige grej og ikke mindst 20% rabat på alle ikke nedsatte varer!

Share this: 
By: Spejder Sport

Kig forbi Spejder Sport mellem kl. 10 og 15 søndag d. 26 april til Spejdernes Dag. Din lokale Spejder Sport holder åbent for alle seje spejdere, ledere og forældre, som gerne vil være helt opdateret på grejfonten.

Spejder Sport vil gerne sikre sig, at du er fuldstændig klar til alle de vilde aktiviteter der venter dig i foråret og sommeren. Derfor vil der være sørget for, at personalet i butikkerne har ekstra god tid til at vejlede dig, så du får det helt rigtige udstyr til dine kommende spejdereventyr.

Spejder Sport har drysset lidt ekstra forkælelse ud over dagen ved at forhøje spejderrabatten denne dag fra de normale 10% til hele 20% på ikke nedsatte varer! Der er altså mulighed for at gøre nogle gode kup.

Hvis du ikke har mulighed for at komme i Spejder Sport på søndag, skal du selvfølgelig ikke snydes for den fede rabat. Derfor kan du også få rabat i webshoppen søndag d. 26 april.

 

 

 

Check også...