Spejdernews #Juniorløb #Maka Mani #Spejderløb

Skal du med på Maka Mani 2015?

Skal du med på juniorløbet Maka Mani? Maka Mani er for alle juniorspejdere i hele Danmark, og giver dig mulighed for at afprøve dine spejderskills på nye fede måder. Læs mere her.

Share this: 
By: Maka Mani

Skal du med på Maka Mani 2015?

Maka Mani er et super fedt spejderløb for alle juniorspejdere i Danmark. I år er det fjerde gang, at Maka Mani afholdes. Løbet afholdes i marts, og giver dig mulighed for at bruge alle de fede skills, du har lært til Spejder på en ny og anderledes måde. Maka Mani er også en perfekt mulighed for at lære andre juniorspejdere i Danmark at kende, og gense dine spejdervenner i en weekend fuld af fede oplevelser.

Samarbejd med dine spejdervenner og konkurrer mod andre patruljer om, hvem af jer der er de sejeste. Udover et fedt spejderløb har Maka Mani også fokus på sammenholdet spejdere imellem, hvilket blandt andet markeres med spejdertraditioner som et fedt fakkeloptog og hygge omkring lejrbålet om aftenen.

Lyder det som noget for dig?
Der er stadig plads, så skynd dig at tilmelde dig. Du kan læse hvordan lige her.

Facts:

  • Sted: Rold Skov
  • Dato: 21-22 marts 2015
  • Pris: 200 kr.
  • Leder: Der skal kun én leder med pr. Gruppe
  • Inbydelse: Læs indbydelsen her

Hjælper på Maka Mani
Har du lyst til at være hjælper på Maka Mani, og være med til at gøre Maka Mani til en uforglemmelig og fed oplevelse for juniorspejderne, kan du tilmelde dig her.

 

Check også...