Spejdernews #Adventureløb for junior #Spejderløb #Nyt spejderløb #Junior

Nyt sejt spejderløb for juniorspejdere

Lyder Adventurespejd for juniorer som noget for dig? I april er det helt nye løb Fæstningsløbet klar til at give alle junior-spejdere i Det Danske Spejderkorps en vild oplevelse.

Share this: 
By: Vilhelm Rothe (C) 2011

Nyt sejt spejderløb for juniorspejdere

Til april kan juniorerne i Det Danske Spejderkorps prøve kræfter med et nyt og vildt spejderløb, som er inspireret af vildskaben fra Adventurespejdløbene. Løbet hedder Fæstningsløbet og er startet af 15 tropsspejdere, som drømte om at give alle juniorspejdere en Adventurespejd oplevelse.

Historie

På Fæstningsløbet transporterer den gale professor Marxus spejderne tilbage i tiden i sin tidsmaskine. Tidsrejsen går til Fredericia d. 6 juli 1849. Her skal spejderne hjælpe de danske soldater i Udfaldet fra Fredericia, hvor danskerne blev angrebet af Slesvig-holstenerne. Deltagerne får brug for alle deres vildeste spejderskills, som vil blive sat på prøve gennem en masse vilde og udfordrende poster.

Bag Fæstningsløbet

Bag Fæstningsløbet står 15 tropsspejdere fra Fæstningegruppen i Fredericia. De elsker Adventurespejd og savnede selv Adventurespejdlignende løb, da de var juniorspejdere.

Derfor besluttede de sig for at lave Danmarks sejeste juniorløb i Adventurespejd-stil for alle juniorer i Det Danske Spejderkorps, som gerne vil teste dem selv og deres spejderevner.

For at sikre sig, at spejderne får den vildeste oplevelse på Fæstningsløbet, har spejderne bag løbet søgt støtte hos Solaris og fået en masse fede tricks til, hvordan man laver et sejt spejderløb.

Fakta:

  • Tidspunkt: 11-12 April
  • Geografisk område: Fredericia
  • Varighed: Fra middag til før midnat, med præmieoverrækkelse næste morgen
  • Antal deltagere: 20 patruljer
  • Aldersgrænse: Juniorspejdere
  • Løbet er et stjerneløb.
  • Fokus på samarbejde, og at du er en god kammerat med respekt for dine spejdervenner.

Har du lyst til at hjælpe?

Fæstningeløbet søger seje folk, der har lyst til at give en hånd som postmandsskab eller hjælper. Vil du være med til at gøre det allerførste Fæstningsløb til en fed og uforglemmelig oplevelse, så skriv til Michael@foldrup.dk.

Check også...