Spejdernews #Spejder på TV #DR Ultra #Nørd #solarisløbet

Med NØRD på Solaris 2014!

DR Ultra-programmet NØRD fulgte i 2014 fire spejdere på deres allerførste Solarisløb. Det er der nu kommet et 20 minutter langt NØRD-program ud af, som du kan se tirsdag den 22/9 klokken 19 på Ultra!

Share this: 

Nørd er et program på DR, hvor brøderen Kåre og Emil - som begge selv er spejdere - viser seerne nogle fede eksperimenter, men i dette afsnit følger de en patrulje på spejderløbet Solaris.

Solaris er Danmarks hårdeste spejderløb, hvor deltagerne bliver udsat for vilde opgaver, hvor deres samarbejde bliver testet og de får prøvet deres grænser af.

Seerne med fra start til slut

Programmet starter i Legoland. Her møder Kåre og Emil en patrulje der skal på deres første Solariløb. Kåre og Emil skal følge patruljen med et kamera og se hvad der sker. 

Patruljen Kåre og Emil følger på løbet består af Mathias, Marie, Mads og Anders. Patruljen skal samarbejde og hjælpe hinanden gennem løbet.

De skal hjælpe med, at afsløre en kinesisk rigmand der har en fabrik i Kina, hvor arbejderne har det elendigt. Hvad de ikke ved er, at han vil prøve at lokke dem med til Kina for, at de kan arbejde på hans fabrik.

Vil patruljen afsløre ham eller ender de som arbejdere for ham? Vil du se om de klare den? Så kan du se programmet på DR Ultra tirsdag den 22/9 klokken 19:00 på DR Ultra.

Et billede på moderne spejder

Programmet viser hvad spejder i virkeligheden er, at det ikke bare er at lave snobrød eller at hjælpe gamle damer over vejen. Men at det i virkeligeden er noget hvor man bliver udfordret både fysik og mentalt, samtidigt med at man har det sjovt med sine venner. 

Poll

Skal du se programmet på DR Ultra?

Check også...