Spejdernews #Gruppeweb #Gruppe #Patruljemøde #Ungdom

Gør din gruppes hjemmeside moderne igen

Har din gruppe opdateret deres hjemmeside det sidste årtusinde? 

Share this: 
By: Det Danske Spejderkorps

Vidste du at der er kommet til nyt gruppeweb design, der rent faktisk ligner noget fra dette årtusinde.
Hvis din gruppes hjemmeside heller ikke har skiftet til det nye gruppeweb design, så se at komme i gang, for det er hurtigt og nemt at skifte. Og ser meget mere tjekket ud. 

Hvis du synes at lederne i din gruppe er liiiiidt langsomme til at få skiftet, så blev der skrevet en gammel artikel på Spejder.dk (som du kan læse her), som giver fede fifs til, hvordan man overtaler ledere og bestyrelse til at det bør være de unge der laver hjemmesiden. Rekorden for at lave en en ny gruppeweb hjemmeside er halvanden time - Kan I gøre det hurtigere? 

Det nye gruppeweb er simpelt i designet, og det er lettere at lave en ny hjemmeside med gruppeweb, end det er at bygge en trebuk.

Vil du vide mere om det nye gruppeweb, og hvordan man starter, og hvad man skal huske på, så læs mere her: dds.dk/gruppeweb

 

Udnyt at jeres flotte nye hjemmeside, kan vise artikler på forsiden. Så skriv om at de nice ting I laver til møderne og turene. Så føles det også mere som jeres hjemmeside, og I får meget mere goodwill fra lederne, når I viser med billeder og tekst alt det nice I laver. 

Poll

Trænger din gruppe til et nyt hjemmesidedesign?

Check også...