Spejdernews #Kongeligt besøg #BPF #OB-PF #GPS

Fornemt besøg af den svenske konge

Spejderne kunne i maj hænge ud med de kongelige, da spejderkongressen havde besøg af Den Svenske Konge og Prinsesse Benedikte

Share this: 

Der var fornemt besøg, da "67th World Baden-Powell event" blev afholdt. Selveste den svenske Konge Carl Gustav deltog nemlig. Eventet foregik i København og var arrangeret af Baden-Powell Fellowship (BPF), som kongen er ærespræsident i, og af Olave Baden-Powell Society (OB-PS), der har Prinsesse Benedikte som protektor.

Målet med mødet var, at samle penge ind til fortsat at kunne udvikle spejderbevægelsen over hele verden, så der i fremtiden bliver endnu flere og bedre spejdere. Lige nu findes der mere end 50 millioner spejder fordelt rundt på kloden.

Om lørdagen tog de danske og skånske spejdere mødedeltagerne med på GPS-opgaveløb rundt i Københavns gader. Kongen deltog selvfølgelig også på ægte spejdermanér.

Hele dagen blev afsluttet med en fin galla-middag på Christiansborg, hvor alle de nye medlemmer af World Scout Foundation blev budt velkommen af Kong Gustav og Prinsesse Benedikte.

Check også...