Spejdernews #Arrangement #Findvejdagen

Find Vej Dagen 2015

D. 25 april er Find Vej Dag. En dag fyldt med arrangementer rundt i hele landet, hvor du får brug for kort og dine venner. Læs mere om Find Vej Dagen lige her...

Share this: 
By: Morten Bjerrum Larsen

Find Vej Dagen

Find vej dagen foregår d. 25 april på mere end 45 steder i Danmark og er også bedre kendt som Danmarks sjoveste motionsdag. På Find Vej Dagen er der masser af spændende ruter rundt omkring i hele Danmark som alle kan være med til at udforske. Fælles for ruterne er, at du ved hjælp af kort skal finde forskellige poster, som du finder undervejs på ruten.

Nogle af ruterne er perfekte til fods eller på rulleskøjter mens andre er smartest at gennemføre i en kajak eller i kano. Om du vil spurte afsted i fuld fart eller om du bare vil chille med dine venner imens, er helt op til dig.

I år kan du som noget helt nyt bruge din smartphone rundt på ruterne. Brug din telefon til at deltage i en landsdækkende quiz, eller brug den på ruterne til at få historier omkring kulturen, naturen og historien i det område du befinder dig i. 

Findveji.dk

Find Vej Dagen er en del af Find vej i Danmark. På findveji.dk kan du finde masser af spændende ruter i dit nærområde. Ruterne er placeret overalt lige fra skove, i parker og rundt omkring i byer. På ruterne bliver du ført rundt til forskellige poster, som hver har en bogstavkode. Der er ruter i mange forkellige længder og sværhedsgrader, så alle kan være med.

Du har også mulighed for selv at lave ruter med eksempelvis usynlige poster. De usynlige poster består af lydposter, som afspilles i det øjeblik, du nærmer dig posten med din smartphone. Du kan også lægge opgaver ind på de forskelige poster og tilføje links med lyd eller filmklip til posterne.

 

 

Check også...