Spejdernews #KRM14 #Korpsrådsmøde #Udviklingsplanen #Legoland

Du skal da med på korpsrådsmødet 2014 – Vores fortælling?

Til Korpsrådsmødet er der brug for seje eksperter, og det er her, DU kommer ind i billedet. Læs hvorfor netop du skal med til Korpsrådsmøde i Legoland.

Share this: 

Nej, det er ikke noget for mig, det handler jo slet ikke om mig – det er ligegyldigt, om jeg er med eller ej, det gør ingen forskel, tænker du måske? Men jo, det gør en kæmpe forskel. Korpsrådsmødet er én stor spejderlejr, der lige præcis handler om dig og dine spejdervenner.

Det bliver en weekend, hvor spejderfællesskabet og fortællingen om det er i centrum, og hvor du og dine gode venner kan være med lige der, hvor det sker. Det kan også være, du lige vil ’catche op’ med dine nye bedstevenner fra PLan eller bare møde nogle nye seje mennesker. Det foregår på Hotel Legoland – hvilket er toppen. Og maden skulle også være ret god.

I år handler det særligt meget om dig og dine venner, fordi den nye udviklingsplan, 'Spejder skal gøre indtryk', skal helt ind under huden. Med den i hånden skal der for alvor sættes skub i det fedeste spejderliv de næste 5 år. Og hey – hvem ved mere om det gode spejderliv, end dem der lever det til hverdag? Derfor er det helt vildt vigtigt, at der kommer en masse sjove, søde, seje og kloge unge med, der ved, hvad det vil sige at leve spejderlivet (ja, det er dig, du er eksperten, og der er brug for eksperter, der ved, hvad de taler om, når korpsets fremtid skal diskuteres).

Hvis det lyder overbevisende, så hiv fat i dine venner og få skubbet din leder til tasterne, så I alle sammen kan blive tilmeldt og komme med.

Når du har gjort det, så læs lige udviklingsplanen 'Spejder skal gøre indtryk' igennem. Den er slet ikke så kedelig, som den lyder. Du kan også downloade den, så du kan læse den lige, hvor og hvornår du vil. Lige meget hvad, så finder du den her under.

Check også...