Spejdernews #KRM16 #Korpsrådsmøde

Derfor skal du med på KRM16

KRM16 bliver et mega spændende korpsrådsmøde fyld med masser af inspiration og et hæsblæsende valg. Læs med her om hvorfor du skal tage med som ung deltager.

Share this: 

D. 19-20 november er der igen korpsrådsmøde i Billund, og selvfølgelig skal du med. På KRM16 får du nemlig mulighed for at tage vigtige beslutninger for korpset, få fed inspiration, opleve grineren og tankevækkende indslag og selvfølgelig bare hænge med en masse fede mennesker.

#KRM16

Korpsrådsmøderne er delt op, så de hvert år skifter mellem at være valgår og udviklignsår. I år er det udviklingsår, men årets korpsrådsmøde bliver lidt anderledes end sædvanligt. Der skal nemlig besættes én enkelt plads til korpsledelsen og det bliver spændende, for der er hele 3 kandidater til pladsen.

Temaet er i år "Gør ord til handling - og handling til ord". Det betyder at der er fokus på hvordan I i jeres spejdergruppe og netværk kan gøre jeres drømme til virkelighed, og hvordan man kan inspirere andre ved at fortælle alle de fede succeshistorier og erfaringer fra spejderverdenen.

Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig

Til årets korpsrådsmød vil der som sædvanligt være masser af ny inspiration og spændende oplæg.

Fredag aften kan du blive (endnu) klogere dit digitale liv som ung og fresh, når Søren Schultz Hansen holder oplæg om de digitale indfødte.

Lørdag bliver LOL'eren, når improcomedy-holdet Specialklassen, som har fuldstændigt vilde hjerner som kan improvisere de mest grineren sketches.

Søndag lægger ungdomsforskeren Søren Østergaard vejen forbi Billund og giver en spændende og underholdende tur rundt i, hvordan det er at være ung i dag.

Tilmelding

Selvom at startskuddet for KRM16 officielt først lyder lørdag formiddag, så har du mulighed for at komme allerede fredag aften.

Tilmeldingen er åben i Blåt Medlem (kursusnr. 16000), og der er tilmeldingsfrist 1. november.

Så hiv fat i dine bedste spejdervenner og forklar jeres spejderleder, at selvfølgelig skal I med på Korpsrådsmøde.

 

Check også...