Spejdernews #KLART #Fælleskorpslig #Kursus

5 nye slags venner du kan få på KLART

Vi synger "vi skal ud og rive ned, det de blå har bygget op…", men på det tværkorpslige kursus KLART kommer du i patrulje med en spejder fra hvert spejderkorps. Kender du typen?

Share this: 
By: Christian Bloch Hansen

Hvis du ikke lige helt kan placere typerne fra de forskellige korps, så er her et lille indblik i hvem de forskellige spejdere er:

1. Den grønne pigespejder

Lad dig ikke narre af fordommene. Pigerne med grøn uniform og ternet tørklæde er mindst  seje som alle andre spejdere. De bygger lejrpladser og bærer rafter, somom de aldrig har lavet andet.

2. Baptistspejderen

Hvis din første tanke er "Hvem?", så det ikke helt ved siden af. De er lige godt 1000 spejdere, men ofte så støder man på dem på løb og internationale lejre. Kend dem på den MEGET blå uniform, et turkis tørklæde og farverigemærker med streger på venstre arm.

3. KFUM-spejderen

De har en grøn uniform og et bordeaux (ikke rødt!) tørklæde. Udover det så kommer de fra et korps med store ambitioner for deres evne til at være fremtidens ledere, så måske skal man holde øje med om de har en bagtanke om et verdensherredømme. Kom med på KLART og se om det nu står så slemt til.

4. Spejderen fra dansk Sydslesvig

Hvis man ikke synes man ser meget til baptistspejderen, så har man måske kun lige hørt om spejderen fra dansk Sydslesvig. Af historiske årsager (brug Google) er der et dansk mindretal i Sydslesvig og derfor er der også danske spejdere. De var med på Spejdernes Lejr, så mon ikke de også kommer på KLART.

5. Den Blå Spejder

Blå Spejdere: I kender jer selv. Til alle andre: Vild på AdventureSpejd, mørkeblå skjorte med masser af mærker og så bare fart over feltet. 

Læs mere om KLART på kursusannoncen på MOVE Mobile.

Check også...