Spejdernews #Spejdernes Lejr #Aktivitet

5 fede aktiviteter der ikke behøver tilmelding på SL17

Hvis du har fem minuter i overskud på Spejdernes Lejr, så skal de da bruges på en af de mange frie aktiviteter. 

Share this: 
By: Jens Thybo Foto: Jens Thybo

Spejder.dk giver her fem bud på nogle af de fedeste aktiviteter på Spejdernes Lejr, som ikke kræver tilmelding. Så hiv din patrulje på eventyr, bare husk at informér jeres leder!

1. Adventure X 
Brøv kræfter med klatrevæggen eller slackline, og se hvem der er den sejeste spejder i patruljen. Hvem tør klatre højest? Og hvem kan holde balancen bedst på slackline? 
Vær dog opmærksom på at pr. 12 spejdere skal I have en leder med. 

2. WOOP dig til en Spejder-Rejser mug 
Har du prøvet Spejdernes WOOP app? Ellers har Spejder-Rejser lavet en helt vildt fed rute til Spejdernes Lejr, og der har du også mulighed for at vinde en eksklusiv Spejder-Rejser Mug. Så måske man skulle gå i træning allerede nu. Men husk at sig til din leder at du tager ud på WOOP jagt.  

3. Se en stenalderbåd
Hvis du kunne tænke dig at se en tro kopi af en båd fra stenalderen, altså 350 år før vores tidsregning, så har du muligheden nu. Man kan komme på besøg hos Nydambåden, som er fundet lige uden for Sønderborg. 

4. Kan du klare verdens største hoppeborg? 
Verdens største hoppeborg kommer til Spejdernes Lejr. Hoppeborgen hedder "The Beast" og det bliver monstersjovt, for den er 272 meter lang. Hold øje med deres hjemmeside, for der opdaterer de om den er åben, og særlige arrangementer for forskellige aldersgrupper. Husk at pr. 10 spejdere skal der to ledere med. 

5. Er almindeligt Twister blevet for nemt? 
Fjeldgruppen tager deres Twister boulder med på Spejdernes Lejr! Så nu kan du spille Twister på tre vægge og loftet samtidig. Er du stærk nok til at klatre på vægge og spille Twister i 3D? 

Hvis disse aktiviteter ikke var noget for dig, så find endnu flere drop-in aktiviteter på sl.dk! 

 

Check også...