Spejdernews #Påskekursus 2016 #Toggerbo #Forlev #Egemosen #Påskekursus #påske

3 vilde kurser

I år kan dig og din patrulje vælge mellem 3 fede påskekurser, som helt sikkert vil give dig en vild og uforglemmelig påskeferie.

Share this: 
By: Trine Hå

Påskekurserne er for alle tropsspejdere i alderen 12-16 år. Tag din patrulje under armen og tilmeld jer, for I tilmelder jer nemlig patruljevis.

EGEMOSEN (NORDSJÆLLAND)

Egemosen har i år planlagt et hæsblæsende påskekursus med temaet "De overlevende". Påskekurset tager dig 10 år frem i fremtiden til 2026, hvor hele det danske samfund ligger i ruiner, og de fleste danskere er flygtet langt væk fra landet. Tjek det spændende kursus ud på egemosen.dk eller find det på Facebook.
Dato: 24.-28. marts.

FORLEV (NÆR SKANDERBORG)

Er du tosset med Hogwarts, heksekunster og troldmænd? Så er Forlevs påskekursus lige noget for dig. Find din indre magiker frem og tag på Harry Potter påskekursus i Forlev. Tjek kurset ud på forlev.dk eller find det på Facebook.
Dato: 19.-26. marts. 

  • TOGGERBO (DJURSLAND)

I påske bliver Toggerbo forvandlet til TV-selskabet Togg Productions. Gennem aldrig før sete TV-programmer får deltagerne mulighed for at udvikle patruljens samarbejde, spejderfærdigheder og ikke mindst TV-karriere. Tjek kurset ud på toggerbo.dk eller find det på Facebook.
Dato: 20.-26. marts.

PÅSKEKURSUS FOR SENIORER

Seniorsspejderne skal selvfølgelig ikke snydes for at komme på påskekursus. Nu har de mulighed for at tage med på det helt nye påskekursus PLUS PEIKO. Du kan finde kurset på move.dds.dk. Tilmeldingfrist er 19. februar.

Poll

Skal dig og din patrulje på påskekursus?

Check også...