Sov Ude
2. maj 2020 - En del af Nat i naturen

Sov ude er i år en del af den landsdækkende kampagne "Nat i naturen".

I år er det naturens år, og det bliver markeret af en landsdækkende kampagne, der hedder "Vores natur". Det betyder at Sov Ude i år skifter ham og hedder "Nat i naturen", og i år er det ikke kun spejdergrupper i hele landet, der inviterer udenfor til en nat under stjernerne.

Du kan se de enkele arrangementer på voresnatur.dk

Sov ude i den lokale skov
Vil I selv på opdagelse i naturen, kan I finde overnatningspladser og shelters på Naturstyrelsens hjemmeside eller du kan downloade appen Shelter i Google Play eller App store, hvor man kan se de fleste shelters i Danmark, så du kan sove udenfor hele året rundt. Vil du blive klogere på, om du må tænde bål i skoven m.m., så se siden oplevmere.nu.

Bliv spejder. Vi sover ude hele tiden
Rundt om i Danmark har Det Danske Spejderkorps over 400 grupper som, udover de ugentlige møder, tit er på tur og sover ude alle mulige steder. Du kan finde dine nærmeste spejdergrupper her.

Haven er altid et hit
At sove ude behøver ikke være det helt store udstyrsshow langt ude i en skov. Det er helt fantastisk at tage weekendsengen ud midt på græsplænen og kigge på stjerner, inden man falder i søvn.

Derfor er det sundt at sove ude!

Share this: