Sov Ude
27 august 2022 - En del af Nat i naturen

Sov ude er i år en del af den landsdækkende kampagne "Nat i naturen".

Har du hørt en ugles tuden, er du stødt på en ræv eller har du ligget under åben himmel og kigget op mod stjernerne til tonerne af et knitrende bål?

Lær om stjernerne på nattehimlen, gå på opdagelse efter nattens dyr i skæret af en lommelygte, lav mad over bål og fald i søvn under åben himmel, mens mørket falder på.

Du kan se de enkelte arrangementer på voresnatur.dk

Sov ude i den lokale skov
Vil I selv på opdagelse i naturen, kan I finde overnatningspladser og shelters på Naturstyrelsens hjemmeside eller du kan downloade appen Shelter i Google Play eller App store, hvor man kan se de fleste shelters i Danmark, så du kan sove udenfor hele året rundt. Vil du blive klogere på, om du må tænde bål i skoven m.m., så se siden oplevmere.nu.

Bliv spejder. Vi sover ude hele tiden
Rundt om i Danmark har Det Danske Spejderkorps over 400 grupper som, udover de ugentlige møder, tit er på tur og sover ude alle mulige steder. Du kan finde dine nærmeste spejdergrupper her.

Haven er altid et hit
At sove ude behøver ikke være det helt store udstyrsshow langt ude i en skov. Det er helt fantastisk at tage weekendsengen ud midt på græsplænen og kigge på stjerner, inden man falder i søvn.

Nat I Naturen - 7.-9. Maj 2021

Share this: