Sov Ude
Kom og sov ude sammen med os den 25. maj i hele landet.

Vær med, når vi inviterer hele Danmark med til at Sove Ude lørdag den 25. maj 2019

Drømmer du om at falde i søvn under stjernerne og vågne op til fuglesang? Så vær med, når over 100 lokale spejdergrupper inviterer med udenfor til Sov Ude den 25. maj. 

Alle kan være med, uanset om man er garvet friluftstype, eller endnu ikke har tændt sit første bål. Se en oversigt over lokale arrangementer herunder. Kortet opdateres løbende.

Hvad behøver jeg for at sove ude?

En del af de lokale arrangementer stiller telte, sheltere, bivuakker eller endda hængekøjer til rådighed på dagen. Tjek beskrivelsen af de enkelte arrangementer.

Og er du i tvivl om, hvad du skal have af udstyr til en nat i det fri, så fortvivl ikke. Her på Spejder.dk kan du finde masser af viden om alt lige fra hvilket liggeunderlag og sovepose, der passer bedst til dine behov, til hvordan man holder varmen om natten.

Sov i det fri hele året

Det er altid en stor oplevelse at sove udenfor. Vil du og familien selv i gang, kan I finde inspiration til gode overnatningspladser og shelters på Naturstyrelsens hjemmeside, eller du kan downloade appen Shelter i Google Play eller App store, hvor man kan se de fleste shelters i Danmark, så du kan sove udenfor hele året rundt.

Nå ja, og så kan du selvfølgelig også overveje at blive spejder. Vi sover nemlig ude ret tit!

Er det sundt at sove ude?

Ja, det er det faktisk. Se hvorfor i videoen herunder.

Derfor er det sundt at sove ude!

Share this: