Sov Ude
Vi gentager succesen lørdag den 25. maj 2019

Derfor er det sundt at sove ude

Vær med, når vi igen inviterer hele Danmark med til at Sove Ude lørdag den 25. maj 2019

Sov Ude er et initiativ fra Det Danske Spejderkorps, der sætter fokus på de små og store oplevelser, som friluftslivet, naturen og mørket tilbyder.

Formålet er at få mange flere med ud i det fri. Alle uanset om man er spejder eller ej inviteres med udenfor til hygge, madlavning, aktiviteter, afslapning og en nat med månen og stjernerne som natlampe.

Alle kan være med

Alle kan være med, uanset om man er garvet spejder eller bare drømmer om at falde i søvn under stjernene og vågne op til fuglesang. Er du i tvivl om, hvad du skal have af udstyr til en nat i det fri, så fortvivl ikke. Her på Spejder.dk kan du finde masser af viden om alt lige fra hvilket liggeunderlag og sovepose der passer bedst til dine behov til hvordan man holder varmen om natten.

Sov i det fri hele året

Det er altid en stor oplevelse at sove udenfor. Vil du og familien selv i gang, kan I finde inspiration til gode overnatningspladser og shelters på Naturstyrelsens hjemmeside, eller du kan downloade appen Shelter i Google Play eller App store, hvor man kan se de fleste shelters i Danmark, så du kan sove udenfor hele året rundt.

Share this: