By: Jan Vestergaard Tirsdag på lejren.Natløb.Fotograf: Jan Vestergaard.Vi samarbejder med andre organisationer

Det Danske Spejderkorps er medlem af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), som er en interesseorganisation. Her arbejder vi for gode vilkår for børne- og ungdomsorganisationer i Danmark. Vi arbejder også tæt sammen med en række idébestemte organisationer i Samrådet, som er et politisk samarbejde og netværk.

Vi laver lejre og aktiviteter med andre spejdere

Hvert år laver spejderne spejderhjælp, hvor de tjener penge ved små opgaver som at klippe græs, tage opvasken, lufte hunde og meget mere. Pengene giver de til et udviklingsprojekt under Spejderhjælpen. Spejderhjælpen er en fond, som er stiftet af de danske spejderkorps.

Sammen med De grønne pigespejdereKFUM-spejderneDanske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig laver vi forskellige arrangementer. I 2012 holdt vi den første fælles danske korpslejr, hvilket vi gør igen i 2017.

I 2007 fejrede vi spejdernes 100-års jubilæum sammen, og hvert år laver spejdere orienteringsløb og arrangementer på tværs af korps.

Vi deler kontor

Vi har valgt at dele vores kontor med De grønne pigespejdere. Vi bor derfor to organisationer på samme adresse i et blandet kontorfællesskab. I dagligdagen samarbejder vi om forskellige udviklingsprojekter, og vi har fælles administration i Spejdernes udviklingsfællesskab. 

Korpset samarbejder desuden med Spejder Sport, som korpset også ejer.