Outdoor #Adventurechallenge #Urban #København #Løb

Vildskabs afsløring

Spejder.dk kan afsløre tophemmelige oplysninger omkring, hvad der kommer til at ske af mega fede og vilde oplevelser på AdventureChallenge|URBAN. Læs med her...

Share this: 

D. 7 juni slippes AdventureChallenge|URBAN deltagerne løs i København.

Deltagerne skal være taktiske, for dem gælder om at have styr på sine navigation-skills for at lægge den bedste rute i forhold til posternes placering og pointtal. Men løbet kræver også, at deltagerne skal være hurtige til at tænke og ændre taktik, hvis der pludselig opstår uforudsete hændelser.

Afsløring: Vilde udfordringer

Spejder.dk kan afsløre, at deltagerne i år blandt andet skal klare udfordringer som klatringen, stand-up padling, dykning og ikke mindst en vild udfordring under taget på den gamle svejsehal! ”Derudover har vi fået adgang til flådestationen på Holmen og skal også ud på Amager Strandpark og Kastrup Fortet”. Afslører arrangørerne bag AdventureChallenge|URBAN.

Der er altså fyret op for vildskaben i AdventureChallenge|URBAN, som uden tvivl bliver en uforglemmelig dag. Der er kun 2 uger tilbage, så tilmeld dig nu lige her, før det er for sent! Husk at spejdere får rabat!

Check også...