Outdoor #Snobrød #Toast #Bålhygge

Toast-snobrød

Noget af det hyggeligste er at lave snobrød over bål her i den kolde tid! Men det bliver også lidt kedeligt i længden med det tørre brød... Derfor kommer her opskriften på toast-snobrødet! 

Share this: 
Snobrød over bål

Toast-snorbrødet er en nem og megalækker måde at spicy snobrødet op på! 

Start med at lave den klassiske snobrødsdej! 

Ingredienser: 

25 g gær
3 dl vand (lunkent)
groft salt
ca. 500 g hvedemel
1 spsk neutral olie

Fremgangsmåde: 

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie og salt, og ælt melet ind i dejen lidt ad gangen. Lad dejen hæve 30 min. 

Når dejen er hævet færidgt, og i er klar til at sætte dejen på pinde, finder i ost og skinke frem. Lav en pølse af dej, ikke for tynd (og heller ikke for tyk). Sæt enden af pølsen fast på enden af pinden. Tag nu et stykke ost og et stykke skinke, og fold udenom pinden. Sno nu resten af snobrødsdejen udenom ost og skinke, og sørg for at der ikke er nogle huller i dejen, for så løber osten ud når den smelter. 

Bag snobrødet til det er lækkert brunt over det hele, og nyd dit toast-snobrød! Hvis du synes det mangler lidt smag, så smør lidt dijonsennep på brødet når det er færdigt. 

Bon appetit! 

Check også...