Outdoor #Gourmet #mad i naturen #mad over bål #Bålmad #Trangia

Mad i det fri

Uden mad og drikke dur spejderhelten ikke, så her er fem opskrifter på mad, der egner sig særligt godt til en sommerdag.

Share this: 
En patrulje spejdere laver mad over bål. En pige rører i gryden, der er bagekartofler pakket ind i sølvpapir i gløderne under gryden.

Mad smager bare bedre i det fri. Her er 5 opskrifter, der gør sig godt på en sommeraften. Så hiv trangiaen frem eller få gang i glødebålet og gør klar til at gå gourmet.

Find flere opskrifter på dds.dk eller på aktivitetsdatabasen

Grillspyd med grøntsager

Grillspyd med nakkefilet, peberfrugter og forårsløg. Mango chutney giver retten et sødt pift.
Se opskriften her

Bagte fyldte tomater

Bagte tomater med fyld af bl.a. bulgur, rødløg og fennikel. Til tomaterne spises pasta opblandet med pesto.
Se opskrift her

Marrokansk grønsagsret med couscous

En spændende ret med abrikoser, kikærter og mandler, der smager af sol og sommer. Retten er ikke stærk, men krydret.
Se opskrift her

Pizza på trangia

Lækker pizza bagt i trangia. Kan fint laves på vandre- eller fjeldturen.
Se opskrift her

Bagte bananer med chokolade

En god og nem dessert at lave over bål, hvis man vil lave en vildere dessert end ristede skumfiduser. 
Se opskrift her

Check også...