Mad i det fri
Uden mad og drikke dur spejderhelten ikke, så her er fem opskrifter på mad, der egner sig særligt godt til en sommerdag.

Mad smager bare bedre i det fri. Her er 5 opskrifter, der gør sig godt på en sommeraften. Så hiv trangiaen frem eller få gang i glødebålet og gør klar til at gå gourmet.
Find flere opskrifter på dds.dk eller på aktivitetsdatabasen.
Grillspyd med grøntsager
Grillspyd med nakkefilet, peberfrugter og forårsløg. Mango chutney giver retten et sødt pift.
Se opskriften her.
Bagte fyldte tomater
Bagte tomater med fyld af bl.a. bulgur, rødløg og fennikel. Til tomaterne spises pasta opblandet med pesto.
Se opskrift her.
Marrokansk grønsagsret med couscous
En spændende ret med abrikoser, kikærter og mandler, der smager af sol og sommer. Retten er ikke stærk, men krydret.
Se opskrift her.
Pizza på trangia
Lækker pizza bagt i trangia. Kan fint laves på vandre- eller fjeldturen.
Se opskrift her.
Bagte bananer med chokolade
En god og nem dessert at lave over bål, hvis man vil lave en vildere dessert end ristede skumfiduser.
Se opskrift her.