Outdoor #Adventure fotograf #Foto #Fotografi #Adventure

Ekstra grej til kameraet

Lær hvordan du bliver en ægte adventure-fotograf og tager de bedste og vildeste billeder, når du er på adventurespejdløb, på PLan eller bare ude og have det vildt med dine spejdervenner.

Share this: 
By: flicr.com

Memory cards og batterier:

Det er altid en god idé, at have et ekstra memory card og batteri på dig, når du er ude og tage billeder. Memory cards vejer ingenting, så du kan ligeså godt have masser af dem på dig. Et fuldt opladt batteri tager cirka 1000 billeder. Skyder du med lang eksponering, bruger kameraet dog meget mere batteri. Uanset hvilken form for billeder du tager, er det altid rart at have et ekstra batteri med for en sikkerheds skyld.

Tripod:

Tripoden er utrolig nyttig, hvis du skal tage billeder med lang eksponering eller selvportrætter. Der findes tripods i letvægtsversioner, som er perfekte at have med, når du er på adventure.

Filtre:

Som adventurefotograf kan det være en god idé at bruge et UV filter, for at beskytte din linse mod ridser. Et cirkulært polariseringsfilter er lækkert at have, når du skal tage billeder udenfor, fordi det vil gøre himlen lidt mørkere og mindske refleksionen fra vand. Der findes også andre filtre, som kan gøre dit liv som adventure-fotograf lidt lettere.

Bærbar strøm:

Når du er ude i felten, kan det være rart at have mulighed for at oplade dine batterier til kameraet, telefonen og computeren. Du kan faktisk få soldrevne strømkilder, så du altid kan få ladet strømkilden op undervejs. Jo mere strøm-sulten dit udstyr er, jo vildere skal strømkilden selvfølgelig være. Så sørg for at det passer til dine behov.

Chris Brinlee Jr. kan lære dig meget mere om at blive en adventure fotograf

 

Check også...