How-to #liggeunderlag #WTD #How to

WTD: Glemt liggeunderlag

Står du i den situation, at du er ude i naturen, klar til et par lækre dage i telt/shelter, men har glemt dit liggeunderlag? Mega irriterende! Men frygt ej, Spejder.dk giver dig her 5 bud på alternative liggeunderlag. 

Share this: 
Person der sover

1. Lav din egen hængekøje: Har i sisal med på tur? Flet en hængekøje! Se en guide her. Lav et lag af dit tøj i bunden, så du ligger blødt. Slut af med et tag af en presenning, og så er du klar til natten! Hvis du ikke har tid til at flette hængekøjen, kan du også lave en hængekøje af et tæppe (helst uld). Se hvordan her.

2. Brug grangrene: Grangrene har en lækker isolerende effekt, så lav en seng af grenene, så du ikke bliver kold af jordens kulde. Læg eventuelt et lag af tøj/en sort sæk som øverste lag, så du ikke bliver stukket af nålene igenenm natten. 

3. Brug et dyreskind: Har i tilfældigvis et dyreskind med på tur? Det har en fantastisk isolerende effekt! Brug det som liggeunderlag, og så holder du helt sikkert varmen.

4. Lån to halve liggeunderlag: Hvis alle i patruljen lægger deres liggeunderlag opad hinanden, kan i helt sikekrt godt finde plads til en ekstra! 

5. Find en halmballe: Halm har også en super god isoleringseffekt. Er der en landmand i området? Spørg om du må låne noget halm, og fyld et par sække. Det er både blødt at sove på og holder på varmen! 

Nu er du helt sikkert klar til natten! Sov godt. 

 

Check også...