How-to #survival #Alligatorangreb

Sådan overlever du: Et alligatorangreb

Hvis du pludselig befinder dig i gabet på en alligator, er der kun én ting at gøre: Kæmp, som dit liv afhænger af det. For det gør det. Vi giver dig 5 gode råd, til hvordan du overlever!

Share this: 
Spejder_overlevelsesguide_alligator

Fem gode råd:

  • Råd 1 – Det er meget sjældent, at man uprovokeret bliver angrebet. I Florida, som er det sted i verden, hvor der sker flest alligatorulykker, er chancen for et uprovokeret angreb 1 til 2,4 mio., mens chancen for et provokeret angreb er hele 1 til 5500. Så lad være med at fodre alligatorer: de er ligeglade med, hvor foderet slutter, og din hånd begynder!
  • Råd 2 – Hvis du ser en alligator lige der, hvor du har tænkt dig at bade, så glem alt om badeturen. Normalt er mennesker alt for store til, at alligatorer vil angribe, men plaskende arme og ben bliver nemt fejlfortolket som små lækre fisk.
  • Råd 3 – Undgå alligatorområder efter regnvejr. Regnen gør alligatorerne meget mere aktive, så chancen for at støde ind i en alligator efter en regnbyge er betydeligt forøget.
  • Råd 4 – Står du ansigt til ansigt med en alligator, så løb – hurtigt! Løb i en lige linje, ikke i zigzag. Alligatoren er interesseret i at jage dig væk fra sit territorium, ikke se dig løbe i sjove mønstre. Den kan løbe hurtigt, ja, men kun over meget korte distancer - så løb lige og langt.
  • Råd 5 – Hvis du allerede er blevet overfaldet, så kæmp for dit liv. Gå efter øjnene og giv ikke op. Alligatoren er på udkig efter et nemt måltid, ikke en slåskamp.

Check også...