How-to #Overlevelsesguide #Sne #Snestorm

Sådan overlever du i en snestorm

Hvad gør du, hvis du pludselig er fanget i en snestorm? Det er super farligt, men er du beredt, er dine chancer for at overleve 1000 gange bedre. Vi giver dig 5 råd til, hvordan du overlever!

Share this: 
By: wikipedia
  1. Søg ly. Find den nærmeste bygning eller bil, som du kan søge ly i. Hvis der ikke sådan nogle i nærheden, så er den smarteste løsning faktisk, at grave en hule under sneen. Sneen kan nemlig virke isolerende mod vind og kulde.

  2. Hvis dit tøj er vådt, så prøv at tørre dit tøj hurtigst muligt. Et lille bål vil både give dig varme, men vil også få dit tøj til at tørre hurtige.

  3. Hold dig hydreret. Hvis du bliver fanget i en snestorm, er din eneste kilde til vand højst sandsynlig sne, men spis ikke sneen! Smelt i stedet sneen i en beholder, så din krop ikke bliver nedkølet. Har du ikke en beholder, så sørg for kun at spise små portioner sne ad gangen, og lad det smelte i din mund, før du synker.

  4. Dæk dig så meget til som muligt, når du skal sove. Er du sammen med andre, så sørg for at putte jer godt sammen, så I kan bruge hinandens kropvarme.

  5. Hvis du har overlevet første nat i sneen, bør du samle al den energi du har tilbage, og prøve at finde hjælp eller lede efter et ordentligt sted med ly for sneen, da din krop kan ikke holde til den ekstreme kulde i længere tid.

Check også...