How-to #Pionering #Pioner råd #Byg #Rafter

5 råd til dit pionerprojekt

Har du altid gerne ville prøve at bygge et imponerende pionerprojekt? Her har vi samlet fem råd, der gerne skulle hjælpe dig til at komme i gang.

Share this: 
By: Jens Thybo

Visualiser din idé:

Tegn den, mal den eller på anden måde gør den visuel. Dette vil hjælpe dig emd at skabe et obernlik, og vil komme til nytte senere, når du skal have dine spejdervenner med på idéen.

Fortæl andre om den:

Tal med din trop o det. Vis dem idéen og få dem til at brænde for dne, ligesom du gør, og fortæl lederne om det og få dem til at hjælpe.

Tjek ressourcer og materialer:

Du har fået dine venner med på idéen, men hvad så? Nu skal I tjekke, om I har alle de ting, der skal bruges. Har i rafter nok? Har I pælebor? Besnøringsreb mv.? Her vil tegningen igen komme til hjælp, da dt på den måde er nemmere at se, hvad der skal bruges. Hvis mangler rafter, så overtal gruppen til at anskaffe nogle nye. Tænk over, hvordan projektet kan bidrage til andre grene af gruppe, kan det bruges til et junior eller mini løb? Dette kan hjælpe jer med dat overtale jeres ledere og gruppeledelse.

Årstiden:

Det kan godt være, at idéen kom om sommeren, men planlægningen tager tid, så husk at tænke langt frem. Når det at blive efterår eller vinter inden I kommer i gang, er det måske værd at vente, da pionerarbejde bare er sjovere i varme og solskin.aring. hedsregler her inden i går i gang. Overstiger projektet fx 2 gange deltagernes højde, skal I til at oerveje beovet for si

Sikkerhed:

Hvor højt og stort bliver jeres projekt? Pionerarbejde er ikke altid ufarligt. Tjek derfor Det Danske Spejderkorps’ sikkerhedsregler her inden i går i gang. Overstiger projektet fx 2 gange deltagernes højde, skal I til at overveje beovet for sikring.

Check også...