Grej #Julekalender #grejtips #vanter #handsker

Vinterens varme vidundere

Vinter betyder bidende frost og masser af sne. Se her hvilke handsker du skal bruge til at beskytte dine hænder mod vinterens kulde.

Share this: 
By: Mads H. Danquah

Luffer:

Luffer er dejlige, og luffer er varme, men de er knap så nemme at bruge til at arbejde med. Så tag luffer på, hvis frosten bider, og sneen knirker. Luffer er også super gode til at forme perfekte, runde snebolde med.

Varme: 5 ud af 5
Bevægelighed: 2 ud af 5

Fingervanter:

Fingervanter er knap så varme som luffer. Fingervanter sidder også tættere om fingrene, og derfor kan fingrene føle sig helt klemt. Til gengæld er det meget nemmere med fingervanter, hvis du skal arbejde. Så tag fingervanter på hvis det er ikke er helt så koldt, eller du f.eks. skal bygge med rafter.

Varme: 2 ud af 5
Bevægelighed: 5 ud af 5

3-fingervanter:

Her får du det bedste fra begge verdener. En fingervante blandet med en luffe! Den er ikke ligeså varm som en luffe, og ikke ligeså bevægelig som en fingervante, den er midt imellem. Så tag 3-fingervanten når det er for koldt til fingervanter men for besværligt med luffer, eller når du bare har lyst til, at din hånd skal ligne en krabbeklo.

Varme: 4 ud af 5
Bevægelighed: 3 ud af 5

Verdens vildeste vante

Er du træt af, at du ikke kan holde varmen i dine fingervanter, at lufferne er for store og klodsede, eller at din hånd ligner en klo? Så præsenterer spejder.dk hermed verdens vildeste og ”varmeste” fingervante:

THERMO VANTEN. Denne vante har indbygget varmelegeme og 3 forskellige temperaturniveauer. Så hvis du er ude og lege med sne, og dine fingre begynder at fryse, tænder du bare for vanten, og så er du straks klar til at lege videre – nu med varme fingre.

Varme: 5 ud af 5
Bevægelighed: 4 ud af 5

Check også...