Grej #survival #Survivalkit #Overlevelse #Gear

Survivalkit til det uventede

Vi oplever de vildeste ting på spejderture. Men er du forberedt på de helt ekstreme ting? Her får du en guide til at sammensætte gear, du kan bruge, når situationen stikker helt af.

Share this: 
By: Morten Bjerrum Larsen
  • Starterpakken:

Tændstikker/flint og stål, ståluld, træspåner, gaffatape og et kompas. Hav det altid på dig, når du tager på eventyr. Så skal du virkelig anstrenge dig for ikke at klare den.

  • Pulvermad:

Du kender frysetørret mad. Det kan blive vildere! Hvis du står i en super presset situation, kan du nøjes med at drikke din mad. Ved at blande næringsstoffer som hørfrøpulver, salt og kalk sammen og så blande det op med vand og olie kan du score hvad der svarer til et måltid. Husk ikke at gøre det hele tiden, men er du fanget i et telt under en snestorm eller ude at vandre med så lidt oppakning som muligt, er det en nem måde at få energi.

  • Take Cover:

Du skal altid være klar til at kunne slå lejr meget pludseligt. Det kan skyldes dårligt vejr eller en skade. Hav et telt eller udstyret til en bivuak klar, så du hurtigt kan sætte det ehele op. Husk at variere udstyret efter klimaet, du befinder dig i. Undersøg også altid vandsøjletrykket. Et godt outdoortelt kan klare et vandsøjletryk på 3000 mm på siderne og 10.000 mm i bunden. Så er det svært at blive våd.

 

  • Natkikkert:

De er ret seje. Du kan skaffe dig nogle natkikkerter til relativt få penge, og med sådan en ved hånden kan du bevæge dig frit rundt i mørket, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Check også...