Grej #grejtips #Grej #Fairtrade #natur #miljø

Pimp dig selv med omtanke

Track guider dig til grej, som ikke bare er lækkert, men som også er super nice overfor naturen og miljøet.

Share this: 

Gear udvikler sig hele tiden, så det bliver vildere, smartere, mere effektivt - og mere klimavenligt. Track giver dig et udvalg produkter, du kan anvende i naturen - uden at have dårlig samvittighed.

By: Spejdersport

Er du også mega fan af en kop varm kaffe eller te, når du er på hike? Grower's Cup er et Fairtrade-produkt, som giver dig friskbrygget kaffe på 5 min.. Alt du skal gøre er at tilføje kogende vand. Så kan du nyde din kop med god samvittighed.

By: Patagonia.com

Det svenske mærke Klättermusen sørger for, at du kan have super lækkert udstyr og plus point på karma-kontoen på samme tid. De laver alt lige fra jakker og bukser til rygsække og handsker. Fælles for alle produkter er, at de er produceret miljøvenligt. Samtidig er der pant på alle deres produkter. Afleverer du dit gamle Klättermusen produkt til genbrug i en af deres butikker, får du altså pantpenge, som du kan bruge på et nyt produkt. Det er ret nice.

By: Patagonia.com

Firmaet Patagonia sørger også for masser af god samvittighed. De har lavet en række produkter, som har fokus på bæredygtighed, Fairtrade og dyrs forhold. Med et af disse produkter kan du sove roligt om natten, da du fx er garanteret, at dunene i deres jakker ikke kommer fra tvangsfodrede fugle, at fabriksarbejderne, som har syet tøjet, har haft gode arbejdsvilkår, og at naturen er blevet skånet under produktionen.

Check også...