Grej #grejtips #Hejk

På vandretur? Efterlad disse 9 ting hjemme

En guide til 9 ting, du faktisk ikke behøver, når du skal på vandretur.

Share this: 
By: Morten Bjerrum Larsen

1.     Krus/kop: Alle vil gerne have en, men det er utrolig svært at pakke krus og kopper effektivt.

Tip: Brug en drikkedunk i stedet for. Den er også perfekt til din morgenkaffe eller aften-te, og med låget på kan du gemme den i din jakke eller sovepose, og bruge den som varmedunk.

2.     Pude: Den er god I bilen, hvis du er på camping, men er ikke nødvendig på vandreture.

Tip: Fyld din rygsæk, og brug den til at støtte dit hoved.

3.     Ekstra tøj: Du skal kun ud i kortere tid, og skal ikke bestige Mount Everest. Lad derfor vær med at pakke ekstra bluser, bukser og undertøj.

Tip: Pak et ekstra par strømper for hver tredje dag, du er væk.

4.     100 poser: Behøver alting at være i en pose? Det gør måske alting mere organiseret, men hvorfor medbringer du så mange ting på turen, at du har brug for at det er organiseret?

5.     Rygsæk overtræk: En mega smart, men også et ubrugeligt stykke udstyr. De fleste ting i din taske fungerer, selvom det er vårdt. Hvis du er på hike I regnvejr, har du sikkert vandtæt udstyr på, og du burde derfor ikke kunne mærke forskel på en våd og en tør rygsæk. Da overtrækket kun bliver holdt fast af noget elastik, risikerer du alligevel, at det blæser væk.

Tip: Hvis du er bange for, at din sovepose bliver våd, kan du i stedet for bruge en simpel plasticpose eller en stuff sack.

6.     Kæmpe store støvler: Det er en myte, at dine ankler er svage, for mennesket er faktisk designet til at gå meget hver eneste dag.

Tip: Brug i stedet for letvægts sko eller løbesko til hike.

7.     Liner Socks. Det kan være dyrt at købe liner socks. Det er ikke dine sokker, der giver dig vabler men derimod dine sko, og måske din manglende erfaring indenfor at gå langt.

8.     Massivt førstehjælpssæt: Du skal måske kun ud en weekend. Så hvis uheldet er ude, kan du tage hjem. Det mest nødvendige dit førstehjælpssæt skal kunne er, at stoppe nogen fra at forbløde, stoppe nogen i at skrige af smerte, stabilisere brud, mindske allergiske reaktioner og ringe efter hjælp.

Tip: Faktisk behøver du kun 10 ting til alt dette. Gaffatape, smertestillende piller, Benadryl, en mobiltelefon og en lighter. Hvis du på forhånd ved, at du reagerer voldsomt på specifikke ting, bør du også medbringe en epi-pen, og på forhånd vide hvordan du skal bruge den.

9.     Et kæmpestort kamera. Hvis du ikke er professional fotograf eller kan tage billeder som en, så efterlad dit kæmpestore kamera hjemme.

Tip: Hvis du meget gerne vil have et kamera med, så medbring et lille digitalkamera eller brug kameraet i din telefon. 

 

Check også...