Grej #Grej #Udstyr

Grej til under 150 kr.

Er du også vild med grej! Så er du kommet til det rette sted. Spejder.dk giver her et bud på noget at det nyeste og sejeste grej, som vi i hvert fald ønsker os. 

Share this: 
By: Morten Bjerrum Larsen

Klør fingrene efter nyt grej, så giver Spejder.dk her nogle gode idéer til, hvad det kunne være fedt at anskaffe sig, eller sætte på ønskelisten hvis du snart har fødselsdag. 

1. Kuglepennen der kan skrive i alt slags vejr
Hvor tit har man ikke stået med en kuglepen der ikke virker, og bløder ud når det regner eller sner mens man er på løb. Den kan også skrive under vand. Det behøver man ikke mere, Rite in the Rain har lavet en kuglepen der næsten er James Bond værdig. 

2. Vandfast notesblok
Ville det ikke være fedt med en notesbog der ikke var gennemblødt efter det har regnet? Det har Rite in the Rain nu lavet om på, de har simpelthen lavet en bog der er vandafvisende og man kan derfor altid skrive i den med en almindelig kuglepen. Man kan også skrive i den under vand. 

3. Få orden i rygsækken
Bliver dit tøj nogne gange væk i rygsækken? Eller er du bare træt af at pakke i plastikposer for at holde tøjet tørt? Så har Spejdersports Asivik lavet nogle smarte pakkeposer, de hedder DryBags, og lover at holde dit tøj tørt. De findes i forskellige størrelser, og med eller unden mulighed for at komprimere den overskydende luft ud. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at have orden i rygsækken. 

4. Giv mobilen regntøj på
Sommeren er heldigvis lang, men er du i Danmark, så kan den også godt være ret våd. Hvad enten du er på stranden eller rammer en sommerbyge, så er det træls, at din telefon måske bliver skadet af vand og sand. Det prøver Asivik at redde dig fra, de har nemlig lavet en holder til din mobil, som både skulle holde din mobil vandtæt og fri for støv og sand. Det er da smart. 

5. Spejdernes Lejr T-shirt
Skal du også med på Spejdernes Lejr 2017? Så har Spejder.dk en god nyhed. Årets lejr t-shirt er allerede kommet i butikkerne. Så du kan faktsik nå at købe den inden Spejdernes Lejr og ankomme i den, og ellers kan du også sagtens købe den på lejren. 

Check også...