Grej #grejtips #Dyrt VS. Billigt #TRACK

Grej: Dyrt VS. Billigt

Spejder.dk har selvfølgelig læst TRACK, hvor vi faldt over denne seje Dyrt VS. Billigt grej-guide, som vi gerne vil dele med jer.

Share this: 
By: Spejdersport.dk

Dyrt VS. Billigt

Nogle gange er prisen det eneste, som umiddelbart er forskellen på to stykker grej. TRACK har lavet en sammenligning af forskellige typer grej, så du nemmere kan vælge, næste gang du fx skal have nyt drikkesystem eller lygte.

Drikkesystem

Billigt

Source Widepac, set til 229 kroner

Source er et godt drikkesystem til dig, der ikke går op i, at der er kræset for detaljerne. Det er et rigtig godt alternativ til dig, hvis det er første gang, du skal anskaffe dig et drikkesystem.

By: Spejdersport.dk

Dyrt

CamelBak med skulderstrop, set til 799 kroner

Dette er drikkesystemet til den ekstreme outdoor-entusiast. Der er på drikkesystemet monteret skulderstropper, så du nemt kan have det med på f.eks. løbeturen. Desuden er CamelBak isoleret på en måde, så dit vand holder sig koldt og frisk i mange timer.

By: Spejdersport.dk

Termokrus

Billigt

LifeVenture Thermal Mug, set til 129 kroner

Et lækkert termokrus, der holder godt på varmen af din væske. Dog er det en klar ulempe, at låget skal skrues af hver gang.

By: Spejdersport.dk

Dyrt

Contigo Westloop, set til 229 kroner

Et prestige-fyldt termokrus, der holder varmen på din væske i lang tid. En stor bonus ved dette termokrus er, at du ikke behøves at skrue lovet af for at drikke, men blot drikke igennem låget.

By: Spejdersport.dk

Lygter

Billigt

Maglite - LED D3, set til 449 kroner

Selvom denne lommelygte måske ikke virker så billig igen, vil du ikke blive skuffet over resultatet. Maglite er en lækker lygte med en justerbar lyskegle, som både kan lyse fokuseret og lyse bredt. En rigtig god lygte til dig, der har brug god belysning, når det er mørkt!

By: Spejdersport.dk

Dyrt

LED Lenser - X21 Flashlight - set til 3309 kroner

Forlygterne på en bil vil virke som små diodelamper i forhold til denne krabat af en lygte. Lygte er faktisk lidt et forkert ord at bruge i denne sammenhæng - miniprojektør er nok mere præcist. Selvom prisen er lidt (hvis ikke meget) peberet, er kvaliteten også derefter.

By: Spejdersport.dk

Check også...