Grej #App #natur #Naturapp #Telefon #Smartphone

Fede natur apps

Tag din tur i naturen til det næste niveau med din telefon. Vi guider dig til fede apps, som du kan bruge til at udforske naturen omkring dig.

Share this: 
By: Jan Vestergaard

Naturguide

Brug Naturguiden når du gerne vil blive klogere på de fantastiske områder, der er lige i nærheden af hvor du bor, eller hvor din spejderhytte ligger. Naturguide er udviklet af Danmarks Naturfredsningsforening, og kan fortælle dig alt om fredede områder og flotte steder i Danmark. Appen er på dansk og helt gratis

LikeThat Garden

Kan du ikke helt se forskel på, om du har fundet en tulipan eller en valmue, eller undrer du dig tit over, hvad det er for et træ, du står ved, så er ”LikeThat Garden” den perfekte app til dig. Men app’en kan du nemlig bare tage et billede af den blomst, træ eller agern du har fundet, og så giver appen dig svaret. Og den er altså helt gratis.  

Dyr i søen

Søer er fyldt med allemulige spændende små dyr. Med appen Dyr i søen kan du undersøge, hvad det er for nogle dyr, du har fundet i søen. Du kan lægge dine fund i en virtuel spand, som til sidst fortæller dig, hvordan økosamfundet er i søen, altså om det er en god eller en dårlig sø. Det er helt gratis at downloade appen, og så er den på dansk.

Check også...