Grej #grejtips #Pandelygte #TRACK

En rimelig vild pandelygte

Hvem vil ikke gerne have en pandelygte, som er lidt vildere end alle andres? Og tænkt hvis du endda kan lave den selv! Track har nørdet med pandelygter i Track #11.

Share this: 
By: Instructables.com

Instructables.com er en ret nice hjemmeside fyldt med crazy og inspirerende projekter. Co-founderen af Instructables.com hedder Dan, og han har opfundet en rimelig vild pandelygte, som er sejere end ALLE andre pandelygter. Hvis du er lidt sej, kan du faktisk lave den selv.

Pandelygten er mega sej, fordi den har en lysintensitet på 500+ lumens. Hvis det ikke lige siger dig så meget, så kan du sammenligne det med den nyeste high-end-pandelygte fra Petzl, som har en lysintensitet på 355 lumes.

Derudover lyser den turkis, hvilket i sig selv er ret sejt. Men faktisk er det turkise lys vildt smart, da det har samme farve som månelys. Hvorfor er det smart, tænker du måske? Dit øje skal bruge mindre energi på at opfange turkis lys, da det er meget lettere at opfange i forhold til almindeligt hvidt lys. Så pandelygten er tilpasset præcist til dit øje med både lysintensistet og lysfarve. De præcise og meget vildere nørdede facts kan du læse mere om i Track.

Du kan blive meget klogere på dit øje, lys, pandelygten og lampens historie i Track #11

Saml dine spejdervenner, følg linket, og byg jeres helt egen vildt seje pandelygte.

Check også...