Grej #Jul #Julegaver

5 ting på vores ønskeliste

Der er kun 1 måned til juleaften, hvis du heller ikke ved, hvad du skal ønske dig, så er der lidt inspiration her. 

Share this: 
By: Morten Bjerrum Larsen

Den nye spejderjakke er ret fed. Det er en rigtig jakke, som man kan bruge udenfor. Den kan gøres endnu mere vind og vandtæt med Fjällerävens Grønlandsvoks. Og der er plads til at man kan have en trøje på inden under. Og så er den mørkeblå ligesom uniformen. 

Pandelampe kan man altid bruge. Især i disse mørke og kolde måneder. Man kan simpelthen bringe lyset med sig rundt på hovedet, og derved have to hænder fri til at pionere, eller et eller andet. Vær sikker på at der er mulighed for at slå rødt lys til, for det ødelægger ikke dit nattesyn. 

Langt undertøj gerne i uld, for at kunde holde varmen er det godt at køre trelagsprincippet. Det inderste skal være svedtranporterende, næste lag skal være isolerende og det yderste lag skal være vind- og vandtæt. Uld er ret magisk, fordi selv når det er vådt, så varmer det stadigvæk. 

Drybags er geniale, fordi de holder styr på alt dit grej mens du er på tur. Disse smarte poser findes i forskellige størrelser og farver. Og hjælper virkelig meget på rodet i tasken. Desuden er de vandtætte og kan genruges tusindvis af gange. 

Letvægtshåndklæde når man er på sommerlejr, skal man gerne ud at bade. Og der er ikke noget værre end at have glemt sit håndklæde, fordi det fyldte for meget i tasken. Derfor er letvægtshåndklæder geniale! De fylder ikke så meget i tasken, og så tørrer de super hurtigt, så de er klar til, at du kan gå i bad hver dag på lejren, men hvem gør det? 

Check også...