Grej #Tjekliste #grejtips #Rejsetips

12 uundværlige småting til rejsen

Vi har samlet 12 af de vigtigste ting, som måtte synes små, men er et musthave i rygsækken, når du rejser.

Share this: 
Spejder_rejse_rygsæk

1. Spork:

Klassikeren sparer plads og vægt. Og så er det altså bedre end at spise din aftensmad med en gren!

2. Tørresnor

Det lyder måske forældrepraktisk og kedeligt, men du vil takke dig selv, når du efter en kæmpe overraskelsesbyge skal have tørret både undertøj, sokker og sovepose.

3. Førstehjælpsgrej

Man skal aldrig gå ned på førstehjælpsgrej. Både hvis uheldet virkelig er ude, men også hvis du skal sørge for, at en lille rift ikke udvikler sig til et betændt sår, der kan stoppe din rejse.

4. Alcogel

Ligesom med førstehjælpsgrejet, bare mere præventivt. Det er aldrig sjovt at være på en rejse, hvor det eneste, du besøger, er toiletter...

5. Vandflaske

En gammel sodavandsflaske kan gøre det, men det er fedt at have en god vandflaske, der kan holde til noget, og som du ved er din.

6. Solbriller

Solbriller er praktiske både under sydens sol og på fjeldet, hvor sneen giver kraftigt genskin. Og så ser man også bare lidt badass ud.

7. Vandtæt pose (drybag)

Den behøver ikke være stor, men skal kunne rumme alt det essentielle, der ikke må blive vådt. For uanset hvor god en tørresnor, du har med, kan den altså ikke redde din drivvåde mobil.

8. Sæbe

Det giver vist sig selv, gør det ikke? Regner du med at bade i søer og floder, så køb noget sæbe, der kan nedbrydes i naturen og ikke forurener. Det kan du få i outdoorbutikker.

9. Pandelampe

Til at finde ting i rygsækken om natten eller bare give lidt hygge i teltet. En pandelampe er et must på enhver rejse. Husk ekstra batterier, hvis du skal langt væk fra civilisationen. 

10. Kompakt håndklæde

Du kan købe dem i outdoorbutikker. Selvom de ikke er store og bløde som dit lyserøde badehåndklæde fra Mallorca, så er det bare bedre end at forsøge at tørre sig med en skaljakke.

11. Buff

En Buff halsedisse gør bare rejsen lettere. Den kan både holde støv, sne og sand væk fra ansigtet, holde dig varm og bruges som et pirattørklæde (yarr!)

12. Solcreme

Brug det nu bare. Også selvom det fedter, og du kommer til at ligne en af de grimme vampyrer fra Twilight. Selv i Norden er solcreme godt.

Check også...