Fællesskab #Påskekursus 2018 #Forlev #Egemosen #Toggerbo #påske #Påskekursus

Tag på PÅSKEKURSUS!

Påskekurserne er din mulighed for en uge med fede oplevelser og nye spejdervenner. Igen i år er der 3 sprøde kurser at vælge mellem. Læs mere om de tre påskekurser her.

Share this: 
By: Maria Emma Fjordbak Her står Emil Uhlenfeldt, Mette Mai Jorgensen og Rosemarie Fält-hansen fra Kong Volmer søtrop og nyder den sidste dag på...

Tag på safari med Togg Safari:

For de søger vilde spejdere der er klar på en #WildSafari, det hele foregår selvfølgelig med den eneste ene Bear Grylls look-a-like Carlo, som bliver jeres helt egen tourguide. Bliv imponeret over #Afrikas enorme vidder, oplev dyrene i deres naturlige omgivelser, og få en oplevelse for livet med nye venner for livet. 

Praktiske informationer: Kurset afholdes d. 25. marts til d. 31. marts 2018. Prisen på lejren er 1150 kr. pr deltager. Lejren finder sted på Toggerbo Spejdercenter, adressen er Toggerbovej 1, 8420 Knebel, Danmark. Lejren er for tropsspejdere i alderen ca. 12-16 år.

Tilmeld dig og læs mere her.
 

Skønheden og Udyret inviterer til bal

Vær vor gæst, vær vor gæst når Forlev Spejdercenter byder op til bal på slottet i påsken 2018 i selskab med Skønheden og Udyret. Påskekurset på Forlev er for spejdere i alderen 12-16 år, og man bor i telt med sin patrulje hjemme fra  gruppen. Det er en super mulighed for at komme ud og stå på egne ben, få en kanon oplevelse og nogle fantastiske venskaber på tværs af landet. 

Praktiske informationer: Kurset afholdes d. 24. marts til 31. marts 2018. Prisen for kurset er 895 pr. person. Kurset finder sted på Forlev Spejdercenter, adressen er Skyggelundsvej 3, 8660 Skanderborg. 

Læs mere og tilmeld dig her.
 

Lær at løse mysterier når Egemosen inviterer til Det Store Kup.

Kurset vil tage jer med på en sjov og spændende rejse, hvor I kommer I til at lære hvordan man løser mysterier. I vil møde udfordringer, sjove aktiviteter og et engageret team, som er de,r for at give dig den bedst mulige påske.
Kravet for at komme med på denne uforglemmelige rejse er, at du er mellem 12 og 16 år, og at du samler minimum 3 af dine bedste spejdervenner til at tage med dig på rejsen. Hiv fat i din spejderleder og får ham/hende til at melde jer til i dag!

Praktiske informationer: Kurset afholdes d. 29. marts til 2. april 2018. Prisen for kurset er 695 kr. pr. person. Kurset finder sted på Egemose Centret, adressen er Egemosevej 9, Ganløse, 3660 Stenløse. 

Læs mere og tilmeld dig her. 

Poll

Skal dig og din patrulje på påskekursus?

Check også...