Fællesskab #SØ20 #Sølandslejr

SØ20!

I sommeren 2020 er der en sølandslejr, og DU er inviteret! 

Share this: 
By: Anders Dahl Tollestrup

Er du pirat til SØ20? Så kan du allerede nu sætte kryds i din kalender (og i dit skattekort). Den 22 - 29 juli 2020 afholder vi Sølandslejr - en lejr for pirater, søtyve, bukanerer og kapere mfl.

Vi mødes til sjove aktiviteter fra den stille vandkant og helt ud på det åbne hav. Om du kommer i dit eget piratskib, Svendborgjolle, i kano eller med bus, så er du velkommen. Det vigtige er, at du medbringer godt humør og lyst til vand. Alle lige fra mikroer og familiespejd til klanere og seniorer er velkomne.

Følg med!
Du kan følge med på vores hjemmeside soe20.dk, hvor vi løbende lægger information op.

Derudover vil vi, via søspejdernes nyhedsbrev, udsende de mest relevante informationer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her: soespejder.dk/nyhedsbrev

Vær med!
Du kan allerede nu være med din at forme din lejr! Brug #SØ20, når du er ude at sejle, når I har haft et fedt patruljemøde, eller hvis du vil vise de andre lejrdeltagere, hvordan I er spejdere hos jer.

Vi vil vildt gerne se, hvad I laver til dagligt, og høre hvad I synes, der er sjovt, sejt, anderledes, vildt eller særligt vådt.

Vil du komme med forslag, har spørgsmål, kommentarer eller ønsker kan du kontakte os på hej@soe20.dk

Kom med!
Frist for forhåndstilmelding er 1. December 2019 - denne tilmelding skal give et billede af, hvor mange vi bliver, så vi kan planlægge en god lejr. Der kommer meget mere lejrinfo ud inden denne dato - blandt andet priser, lokation mv.

Den endelige tilmelding og betalingsfrist er 1. Juni 2020.

Hjælp til!
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med til at lave lejr. Skriv til kaptajn@soe20.dk - så kommer du i direkte kontakt med lejrcheferne, som lige nu er ved at samle landets vildeste pirater.

Logokonkurrence
Vi sætter allerede nu gang i logo-konkurrencen og du kan frem til 1. maj indsende dit bud til et flot, sjovt, vådt eller måske pirat-agtigt sølandslejr-logo.

Der er frie rammer, bare det kan syes bagpå et tørklæde eller et uniformsærme.

Alle der kommer med forslag belønnes naturligvis med Piratos!

Lejrsangskonkurrence
Du kan godt begynde at øve dig på at spille guitar - vi skal have en lejrsang. Er du i familie med John Lennon, eller er du den næste Justin Bieber?

Vi vil gerne have forslag, så inden længe udskriver vi en lejrsangs konkurrence.

Pirat, Start, NU!
Vi glæder os helt vildt.

Piratspejderhilsner fra lejrledelsen

Check også...