Fællesskab #SL17 #Spejdernes lejr 2017 #Tværkorpsligt #Spejderlejr

Skal du med på Spejdernes Lejr?

Er du klar til Danmarks allerstørste spejderlejr? D. 22-30 juli 2017 mødes 40.000 spejdere fra hele verden på Spejdernes Lejr 2017 til en uge med ren spejder-vildskab.

Share this: 
By: Spejdernes Lejr

Det er faktisk kun anden gang, at Spejdernes Lejr skal afholdes. Det er de fem spejderkorps i Danmark, som arbejder sammen om skabe den vildeste lejr nogensinde.

I år foregår Spejdernes Lejr i Sønderborg. Lejren vil være fyldt med fede aktiviteter og derudover får du selvfølgelig mulighed for at møde en masse nye spejdervenner på tværs af korpsene men selvfølgelig også nye internationale spejdervenner.

Præcis hvad der kommer til at ske på lejren, er endnu ikke fastlagt. Men der bliver arbejder hårdt for at sikre, at det bliver en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for alle.

På lejren bor man i områder, som er fordelt efter hvilken kommune du kommer fra. Du kan allerede nu se, hvor på lejren du skal bo. Tjek det ud lige her.

By: Spejdernes Lejr

Hvis din første tanke er ”Hvor kan jeg tilmelde mig henne?”, så bare rolig. Tilmelding til Spejdernes Lejr åbner først i oktober. Du kan tilmelde dig SL17 fra oktober 2016 til januar 2017.

Poll

Skal du med på Spejdernes Lejr?

Check også...