Fællesskab #påskekursus 2017 #påske #Egemosen #Forlev #Toggerbo

Skal du med på Påskekursus 2017

Påskekurserne er din mulighed for en uge med fede oplevelser og nye spejdervenner. I år er der 3 sprøde kurser at vælge mellem. Læs mere om de tre påskekurser her.

Share this: 
Påskekursus for tropsspejdere på Toggerbo Spejdercenter påsken 2014

I EN FJERN FJERN GALAKSE....

Er du nede med Luke, Darth, Yoda og alle de andre rødder, så er påskekurset på Forlev lige noget for dig. Årets tema er nemlig intet mindre end Star Wars. Så er du klar på en uforglemmelig oplevelse af dimensioner med masser af nye venner og fede oplevelser fra fjerne galakser, så meld dig til påskekursus på Forlev.

Kurset varer fra  lørdag d. 08/04 kl. 13.00 til lørdag d. 15/04 kl 14.30 og foregår på adressen Skyggelundsvej 3, 8660 Skanderborg.

Læs meget mere på http://forlev.dk/p17.htm

Påskeferie i rummet

Toggerbo tager alle modige spejdere med på en tur i rummet. Besøg fjerne planeter, spændende teknologier og helt nye kulturer på Toggerbo påskekursus.

Turen til rummet foregår fra d. 9 april til d. 15 april og alle mellem 12 og 16 år er velkomne på Toggerbo Spejdercenter i Knebel.
Læs meget mere om en påske med Toggerbo Space Travels på www.toggerbo.dk/paaske

Vil du med på rumrejsen skal du tilmelde dig senest d. 18 marts.

En uge som ægte viking

På Egemose Centret kan du komme med på uforglemmelig rejse til mytologiens verden. Find din indre viking frem og bliv udfordret på din oplevelsesrejse i mytologiens tegn.

Kurset er for alle vikinger mellem 12 og 16 år og foregår fra d. 13 april til d. 17 april på Egemose Centret i Stenløse.

Læs meget mere her http://egemosen.dk/kommende-lejre/paskekursus-06

Check også...