Fællesskab #Skolespejd

Mere spejd i skolen

Kan du heller ikke få nok spejder i din hverdag? Så giver Spejder.dk her nogle idéer til hvordan du får mere af alt det sjove i hverdagen. 

Share this: 
Spejdere rundt om bålet i gang mad at lave bålmad.

Nogen gange er ét spejdermøde om ugen bare for lidt. Vi vil have mer! Derfor giver Spejder.dk her idéer til, hvordan du måske kan krydre din hverdag i skolen med endnu mere spejder. 

Tag et mærke

Du kan for eksempel tage et af de der skøre mærker. For eksempel kan du tage det mærke, hvor man skal have et spejdertørklæde på hver dag i et år. Måske du møder andre spejdere, og falde i snak med dem, fordi de ser dit flotte tørklæde. Eller måske inspirerer du andre til at blive spejdere. Se på mærkelex hvilke andre fede mærker der findes. 

Spejder i fagene

I hjemkundskab kan du foreslå at I skal prøve at lave mad overbål eller på trangia. Det kunne da være ret sejt, og så kan du vise alle dine venner, hvor god du er til at tænde bål. 

Prøv at foreslå din idrætslærer at I kan tage ud at klatre, måske er der en klatrevæg i nærheden af skolen? Eller måske kan I få mulighed for at løbe orienteringsløb, så du kan gøre brug af dine vilde orienteringsevner. 

Du kan også prøve at overbevise din dansklærer om, at I skal analysere alle de bedste sange fra sangbogen. Eller du kan foreslå din musklærer, at I synger nogen af dem, og måske lærer at spille nogle af akkorderne til sangene, så du kan være superstjerne til næste lejrbål. 

Hvis du har sløjd, så prøv at overbevise din sløjdlærer om, at I skal bygge med rafter eller prøve kræfter med noget kulsøarbejde.

Eller foreslå din matematiklærer at han eller hun laver en rute med spejdernes WOOP app, med regnestykker ved hvert stop. Det kunne være ret fedt at have matematik udenfor. 

Check også...