Fællesskab #Kendte om spejdere

Kendte som har været spejdere

Lars Løkke - Spejderne er et stærkt fællesskab

Lad os starte i det store udland:
David Beckham, ham den kendte fodboldspiller, han har været spejder. Gad vide om de ledelsesskills han har fået som spejder, hjalp ham, da han var anfører for Englands landshold?

Barack Obama og Michelle Obama, USA's tidligere præsident og hans kone, har også begge være spejdere. Gad vide om de også har lært lidt tricks fra deres spejdertid til at kunne være leder for et at verdens største demokratier.

Neil Armstrong, den første mand på månen, var også spejder. Men faktisk er han ikke den eneste spejder der har været i rummet. Ud af 312 menensker i rummet siden 1959, så har 207 været spejdere. Det er da ret vildt?

Danskere der tidligere har været spejdere:
Hvis dine forældre elsker at se "Spise med Price", så bliver de nok glade for at høre, at Adam Price engang har været spejder. Gad vide om alle hans retter på bål var tilsat "rigeligt smør"?

Vores statsminister Lars Løkke Rasmussen har også været spejder. Det har nok været meget godt med al den ledertræning og erfaring man får som spejder, for at kunne være Danmarks statsminister. Hør ham også fortælle om det at være spejder i videoen oven over. 

Share this: 

Check også...