Fællesskab #Inspiration #katapult #konkurrence

Inspiration: Katapult konkurrence

Katapulter er mega sjove. Spejder.dk giver dig og din gruppe inspiration til, hvordan I får gang i jeres egen katapult konkurrence.

Share this: 
By: Wikipedia

Byg jeres egen katapult

Der findes et hav af forskellige katapulter lige fra flødebolle-katapulter til de mere hardcore middelalder katapulter. Nogle mere avancerede end andre, men det behøver ikke at være vildt tidskrævende og indviklet at bygge sin egen katapult.

På Youtube kan du finder masser af katapult-inspiration. Søg på "kastemaskiner", "trebuchet" eller "byg katapult" og bliv inspireret. 

Til rigtig mange katapulter, skal man bruge en form for kraftig elastik, og her er cykelslanger ofte et hit. I kan spørge jeres lokale cykelsmed, om han vil gemme gamle cykelslanger til jer, så har I mulighed for, at lave de vildeste katapulter. 

Når I har bygget jeres egen katapult, er det tid til konkurrencen. Stil fx op i en distancekonkurrence om, hvem af jer der har bygget katapulten, som kan kaste længst, eller hvad med en præcisionskonkurrence hvor I skyder efter mål, og afgør hvem af jer, der har bygget den mest præcise katapult.

 

Check også...