Fællesskab #Camp Korinth 2017 #Camp Korinth #Sommercamp #Korinth

Gameshow og kidnapning

Natløb

På årets Camp Korinth var der gang i den. Det hele startede med det store gameshow. Her blev deltagerne testet i deres evner inden for samarbejde, for hvilken patrulje kan egentlig bygge det højeste tårn i spaghetti og skumfiduser? 

Der blev også dystet i Masterchef, videospil i virkeligheden og i Robinson Ekspeditionen, for at finde den stærkeste deltager.

Desuden fik deltagerne også mulighed for at prøve klassiske banespil i virkeligheden, lave mad i mørke og gigant-mad. Og så var der også et vandland og mudderbad. 

Den ene aften blev værten dog kidnappet, og nu var gode råd dyre. Så deltagerne blev sendt på natløb, hvor de skulle bytte, sælge og samle penge til den løssum, som kidnapperne krævede for at løslade værten. 

Deltagerne oplevede også verdenen fra oven, da de fik mulighed for at klatre på Korinth Efterskole - Spejderskolens klatrevæg. 

Efter alle disse strabasser var der heldigvis også tid til lidt wellness. 

Læs mere om Camp Korinth på deres blog, og se flere videoer på deres YouTube

 

Camp Korinth er for alle mellem 10-14 år. Det er en uge af sommerferien fyldt med nye venner, vilde oplevelser og lavet af nuværende og tidligere elever fra Korinth Efterskole - Spejderskolen. 

Share this: 

Check også...