Fællesskab #PLan19 #PLan 2019 #PLan 2017 #PLan17

Er du klar til PLan?

Er du ved at gøre dig klar til en uge med uendelig vildskab og venskaber? 

Share this: 
By: Creative commons

Uge 42 er lig med PLan!

Men hvordan er det lige man bliver klar til PLan? For at hjælpe har spejder.dk samlet nogle af vores bedste råd og artikler, som en stor gave til dig med en stor flot sløjfe på.

Husk også at kigge på hvad dit kursus har skrevet i deltagerbrevet - måske du skal medbringe et eller andet specielt? Eller måske har de vedlagt en fantastisk pakkeliste, som er lige til at følge. Ellers har PLan T lavet en video til inspiration, se den her. Spejder.dk har også lavet en pakkeliste, som du finder lige her

Skal du på SøPLan, så se denne video om, hvordan du klæder dig ordentligt på, til når I skal ud at sejle.

Lejrlækker, regnvejrsbål og instagram
Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk på ham eller hende fra nabopatruljen, så læs her om hvordan du kan holde dig lejrlækker på PLan. 

Det er ikke et rigtigt PLan, hvis ikke det regner. Så hvis du lige skal have genopfrisket, hvordan man tænder bål i regnvejr, så er der hjælp at hente her. Eller vil du bare gerne imponere dine nye patruljevenner, så tænd bål med et ildbor - se hvordan her

Uge 42 er også kendt for at være en kendt for at være en kold uge, så lær af kursusterne fra PLan Colleruphus, om hvordan du holder varmen her. Du kan også læse gode råd til, hvordan du holder varmen endnu bedre i soveposen her. Og nogle PLan spejdere giver her tips til, hvordan du holder dig tør, og holder humøret oppe, når det selvfølgelig regner på PLan. 

Hvis dit PLan tillader, at du har din telefon med, så læs her hvordan du tager gode billeder, så du kan mindes det bedste PLan og de bedste mennesker nogensinde. Husk også at smide billederne på instagram og tagge dem med #PLan19 og #spejder. 

Poll

Skal du på PLan i år?

Check også...