Fællesskab #Spejderliv #To do

To-do-listen i dit spejderliv

Her har du oversigten over de oplevelser, som vi mener, du skal afprøve, hvis du er rigtig spejder. Så op af stolen og kom i sving!

Share this: 
Spejder_todo

Som spejder laver man 1000 ting, og man har mulighederne for at få uendeligt mange fede oplevelser. Nogle af disse muligheder må du bare gribe. 

Gå 100 km 

Derfor: Bare fordi, du kan, og 100 er sådan et dejligt, rundt tal. Det skal helst være inden for to døgn, hvis det skal være noget, du skal blære dig med.

Have en lejrkæreste 

Derfor: Det hører bare til. Du kan selvfølgelig også nøjes med en lille flirt, hvis du ikke er til det seriøse lejrkæresteri.

Falde i søvn i badet

Derfor: Når du kommer hjem fra en lejr eller et løb og falder i søvn i badet, så ved du, at det har været nogle hårde og dejlige dage! Pas dog på med ikke at komme til skade - vågn hurtigt op igen.

Holde kollektivuge i troppen

Derfor: Fordi det er vildt hyggeligt! En uge, hvor du laver alt, hvad du plejer – går i skole, dyrker sport, laver lektier – men ugen tager sit udgangspunkt i spejderhytten. Her bor du sammen med dine patrulje- og tropskammerater.

Deltage på korpsrådsmøde 

Derfor: Det er her, du kan have indflydelse på, hvilken retning korpset skal bevæge sig i, og du kan få et indblik i, hvordan korpsets demokrati fungerer.

Vinde et spejderløb med din patrulje

Derfor: Det giver prestige og styrker sammenholdet i patruljen. Og det er altid godt med lidt konkurrence-ånd!

Være på en international spejderlejr 

Derfor: Du opdager, hvor stor spejderbevægelsen er, og møder spejdere fra en masse andre lande. Du kan f.eks. tage på Verdens Jamboree, som er verdens største internationale lejr og afholdes hvert 4. år, eller du kan tage til Kandersteg i Schweiz, hvor der ligger et stort internationalt spejdercenter.

Smelte bunden af dine nye vandrestøvler i bålet

Derfor: Så er de nye støvler godt indviet.

Tage på PLan-kursus 

Derfor: Fordi det er det fedeste ungdomskursus, du kan komme på! Du får en masse venskaber over hele landet, uforglemmelige oplevelser og lærer en masse nyt.

Være med til at planlægge og gennemføre et projekt

Derfor: Som aktiv spejder har du rigtig gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige projekter. De kan være både store og små og omfatte alt lige fra kurser og spejderløb til velgørenhed og raftebyggeri. Det er noget, du lærer rigtig meget af, som du også kan bruge senere i livet.

Check også...